Stoiximan Super League

«Ταχεία ανάρρωση»: Η εθνική Μαρόκου ευχήθηκε περαστικά στον Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέστη έναν ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό και η εθνική ομάδα του Μαρόκου θέλησε να του στείλει τις ευχές της.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετούς μήνες. Ο σοκαριστικός τραυματισμός του μετά τη σύγκρουση με τον Σιαμπάνη είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην περόνη, με τον Μαροκινό να χειρουργείται άμεσα και να ξεκινά το δύσκολο «ταξίδι» της επιστροφής.

Η εθνική ομάδα του Μαρόκου, της οποίας αποτελεί στέλεχος ο 33χρονος εδώ και αρκετά χρόνια, θέλησε να σταθεί στο πλευρό του και να του στείλει τις ευχές της.

«Να γίνεις γρήγορα καλά, Αγιούμπ Ελ Καάμπι! Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», έγραψαν τα λιοντάρια του Άτλαντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x