Stoiximan Super League

Τελειώνει την Τρίτη με μεταγραφές ο Ατρόμητος, εκτός κι αν…

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τις έξι προσθήκες είναι πολύ κοντά να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, που ωστόσο δεν πρόκειται να κλείσει αυτιά και μάτια μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σημαντική είναι η Τρίτη που ξημερώνει για τον Ατρόμητο, καθώς οι Περιστεριώτες δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν ακόμα και δύο προσθήκες.

Η πρώτη είναι αυτή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Λούκας Γκαλβάο, που αποτελεί εισήγηση Κάναντι και πρόκειται να αποτελέσει σε θεωρητικό επίπεδο τον τρίτο στόπερ στο 3-4-3, αφού είναι αριστεροπόδαρος και έρχεται να «κουμπώσει» τέλεια στους Ρισβάνη και Γούτα.

Ο Αυστριακός τεχνικός γνωρίζει τον Σπύρο Ρισβάνη, έχει «αγαπήσει» τον Δημήτρη Γούτα και βλέπει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της Ίνγκολσταντ τον παίκτη που θα δέσει την άμυνα.

Από εκεί και πέρα, όμως, έχει προκύψει μία περίπτωση στην οποία ο Ατρόμητος δεν μπορεί να την αφήσει να περάσει χωρίς να της δώσει σημασία και που προέκυψε μέσα στις μέρες. Ο λόγος για τον Χουάν Μουνίθ, που πλέον δεν αποτελεί παίκτη του Βόλου. Οι Περιστεριώτες τον έχουν ξεχωρίσει από το περσινό πρωτάθλημα κι εφόσον διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει κάποιο «κόλλημα» στην υπόθεση θα κάνουν την κίνησή τους.

Με αυτές τις δύο κινήσεις, θεωρητικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός υλοποιείται για τον Ατρόμητο, ωστόσο για αυτό θα πρέπει να κρατήσει κανείς… μικρό καλάθι, αφού η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει αρκετό μέλλον.

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν τα ραντάρ τους ανοικτά για οποιαδήποτε περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι το ξεχωριστό και κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x