Stoiximan Super League

Τελειώνει του Αφελάι

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται και στον Τύπο της Καταλονίας. Μια ανάσα από τον 28χρονο εξτρέμ οι «ερυθρόλευκοι».

Επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα-μετά από την πλευρά του Ολυμπιακού-πως ο Ιμπραΐμ Αφελάι είναι μια ανάσα από το λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς για τον 28χρονο εξτρέμ και όπως αναφέρεται στην εγκυρότατη για θέματα της ομάδας της Βαρκελώνης «Sport», ο παίκτης είναι πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται, ο Λουίς Ενρίκε έχει ήδη ενημερώσει τον Ολλανδό άσο (που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015), αλλά και τον Άλεξ Σονγκ πως δεν υπολογίζονται από τον ίδιο και τους κάλεσε να βρουν ομάδα. Ο Αφελάι είναι έτοιμος να το κάνει και αν όλα πάνε καλά θα μετακινηθεί στους Πειραιώτες με κανονική μεταγραφή κι όχι με τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x