Stoiximan Super League

Τελειώνει του Βούκοβιτς, επιμένουν οι Πορτογάλοι για Φιγκέιρας

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γιάγκος Βούκοβιτς στη Βερόνα, ενώ την ίδια ώρα στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Φιγκέιρας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπράγκα.

Στη Βερόνα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει το δανεισμό του στην ιταλική ομάδα.

Ο Σέρβος αμυντικός αναμένεται να αγωνιστεί ως δανεικός στους «mastini», με τους Ιταλούς να διατηρούν οψιόν αγοράς του διεθνούς άσου έναντι 2,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος άσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει στην Ελλάς Βερόνα, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει από τώρα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Παράλληλα, στην Πορτογαλία επιμένουν πως πολύ σύντομα θα τελειώσει και η μεταγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος χθες έπαιξε για άλλη μία φορά ως βασικός με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο Πορτογάλος είναι γνωστό πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μπράγκα μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως οι Πειραιώτες φαίνεται πως θέλουν να εξασφαλίσουν πρώτα πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που επανέρχεται από τραυματισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x