Stoiximan Super League

«Τελείωσαν» τον Μπουγαΐδη

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για επαναπροσέγγιση στον Μαρούδη Μπουγαΐδη προχώρησαν στην ΑΕΚ. Παραμένει προτεραιότητα το εξωτερικό για τον νεαρό αμυντικό.

Πριν καν φουντώσουν οι φήμες περί επιστροφής του Μαρούδη Μπουγαΐδη, στην ΑΕΚ κλείνουν την υπόθεση. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο περί προσέγγισης των ανθρώπων της «Ένωσης» στον νεαρό αμυντικό και την έναρξη συζητήσεων με «μπροστάρη» τον Βασίλη Δημιατριάδη. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει βάση, αλλά διαψεύδεται και κατηγορηματικά από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», που τονίζει πως δεν έριξε ποτέ γέφυρες στον παίκτη για επιστροφή.

Προτεραιότητα για τον παίκτη συνεχίζει να αποτελεί το εξωτερικό, ωστόσο, παρά τις συζητήσεις που είχαν γίνει με ομάδες από την Ιταλία μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό. Πάντως, οι εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Τουρκία με τη φανέλα της Εθνικής δίνουν στον Μπουγαΐδη βάσιμες ελπίδες πως θα μπορέσει να πάρει την ευκαιρία που επιθυμεί σε ένα πρωτάθλημα μακριά από την Ελλάδα.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x