Stoiximan Super League

Τελευταία (;) παράσταση για Αμπιντάλ

Στο παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα είναι το τελευταίο του Ερίκ Αμπιντάλ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Φάληρο. Στο αρχικό σχήμα ο Γάλλος. Δείτε όλες τις επιλογές του Μίτσελ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δίχως τον Φουστέρ που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά με τον Αμπιντάλ, κατά πάσα πιθανότητα στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι, παρατάσσεται ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Γάλλος μπακ παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας, δίδυμο με τον Μποτία.

Αναμενόμενες επιλογές στο σύνολό τους από τον Μίτσελ, που κρατά τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα των Πειραιωτών: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Τσόρι, Αφελάι και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x