Stoiximan Super League

Τελευταία προπόνηση με πλήρη σύνθεση για Λαμία

Η καλύτερη ομάδα της περιφέρειας με βάση την κατάταξη έκανε την τελευταία προπόνηση της το απόγευμα, με τον Μάκη Χάβο να ευχαριστεί τους παίκτες για την εξαιρετική σεζόν.

Η κατάληψη της 7ης θέσης και η πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας θέσει εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό, ασφαλώς και αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο για τη Λαμία. Πριν από λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, γράφτηκε ο επίλογος για τη φετινή χρονιά, τουλάχιστον για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, αφού ορισμένοι, θα παραμείνουν, μαζί με νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν από την δεύτερη ομάδα, για να συνεχίσουν να προπονούνται ως τις 17 Μαϊου.

Ο Μάκης Χάβος ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική πορεία, σε ένα κλίμα σαφώς ευχάριστο για όλους. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και βαθμολογικά, η Λαμία κατέκτησε επτά βαθμούς παραπάνω από πέρσι.

Στο ζήτημα του προπονητή, τα πάντα παραμένουν ανοικτά. Ο Μάκης Χάβος αναμενόταν να έχει συνάντηση αυτή την εβδομάδα με την διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις και για άλλα ονόματα, με εκείνο του Τραϊανού Δέλλα να φιγουράρει από τον ελληνικό χώρο, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και όνομα ξένου προπονητή που πέρασε φέτος από σύλλογο της Super League, στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x