Stoiximan Super League

Τέλος στα «σίριαλ»

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις απαντήσεις των Μπεργκ και Φάλκενμπεργκ. Αισιοδοξία για τον Σουηδό φορ, μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Ολλανδό μέσο. Ερχεται Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου ο Ντιαρά.

Οι Μάρκους Μπεργκ και Ερικ Φάλκενμπεργκ είναι δυο ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Γιάννης Αναστασίου ποντάρει πολλά, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό που έχει κάνει. Γι’ αυτό και κανείς στο «τριφύλλι» δεν θέλει να σκέφτεται αρνητική εξέλιξη στις δυο υποθέσεις. Όπως και να’ χει, τα «σίριαλ» θα τελειώνουν σήμερα.

Με το Αμβούργο, ομάδα που αγωνίζεται ο Σουηδός φορ, υπάρχει συμφωνία και το μόνο που μένει για να τελειώσει η μεταγραφή είναι να πει το τελικό «ναι» ο ποδοσφαιριστής.

Σήμερα, αναμένονται οι τελικές συζητήσεις με τον 27χρονο, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη συμφωνία και να έρθει στην Ελλάδα. Ο ίδιος άλλωστε δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του Αμβούργου που γίνεται σήμερα, αφού εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται. Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται σίγουροι για τον Μπεργκ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φάλκενμπεργκ, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Κάποιοι από την ΠΑΕ εκφράζουν αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα γίνει, αλλά υπάρχουν και άλλοι που ανησυχούν, τονίζοντας ότι «από τη στιγμή που ο παίκτης έφυγε χωρίς να υπογράψει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε μα σιγουριά».

Δεν αποκλείεται, σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου να επιχειρήσει μία νέα επαφή μαζί του για να τον πείσει να υπογράψει. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές σε ότι έχει να κάνει με τις απολαβές του, αλλά κυρίως για κάποιες εγγυήσεις που ζητά ο Ολλανδός, σχετικά με τις δόσεις που θα παίρνει και κυρίως το πότε θα πληρώνεται.

Νέα επαφή Καραγκούνη – Νταμπίζα

Η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη αναμένεται να τελειώσει το επόμενο δεκαήμερο. Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πύργο Ηλείας, και κάνει διακοπές, χωρίς να βιάζεται να πάρει την απόφασή του, αντίθετα με τον Παναθηναϊκό που θέλει σύντομα να ξέρει αν ο «Κάρα» θα επιστρέψει ή όχι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες ο Καραγκούνης θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ερχεται και περνάει από… κόσκινο

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά απασχολεί εδώ και καιρό τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον θέλει, λόγω των ικανοτήτων του, αλλά και της εμπειρίας του. Ο μοναδικός προβληματισμός έχει να κάνει με το αν ο παίκτης είναι υγιής. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι, δεν έπαιξε πέρυσι πολύ στη Φούλαμ, μια και έκανε συνεχείς θεραπείες.

Τώρα βρίσκεται στην πατρίδα του και ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχίζει να έχει επαφές μαζί του, περιμένοντας την επιστροφή του παίκτη στην Ευρώπη. Όπως γράφει σήμερα η «SportDay», αν δεν αλλάξει κάτι, ο Ντιαρά θα έρθει στα μέσα Ιουλίου στην Ελλάδα. Οι «πράσινοι» θα τον υποβάλλουν σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις και ανάλογα με τα αποτέλεσμα, η μεταγραφή θα προχωρήσει ή όχι.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x