Stoiximan Super League

Τεννές: «Δικαιούμασταν τον βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας μας»

Την πεποίθηση πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπάμπης Τεννές.

Η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών της, ηττήθηκε με 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2 βαθμούς και χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μετά το τέλος του παιχνιδιού, στάθηκε στην πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του, που θεωρεί ότι άξιζαν κάτι παραπάνω, ενώ παράλληλα τόνισε πως η υπόθεση παραμονή της ομάδας του στη Super League, έχει δυσκολέψει πάρα πολύ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής:

«Έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά και βάλαμε δύσκολα στον Παναιτωλικό. Δικαιούμασταν το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας που είχαμε αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήραμε βαθμούς. Όμως μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει η αίσθηση από τα παιδιά ότι αδικούσαμε πολύ τους εαυτούς μας μέχρι τώρα», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Το αν θα φτάσουμε κάποια στιγμή να διεκδικούμε την παραμονή μας, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να το πούμε και είναι και πάρα πολύ δύσκολο να γίνει. Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο πάταγε πολύ καλύτερα από εμάς και δίκαια προηγήθηκε.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και λίγο ήθελε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Στον Παναιτωλικό έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, πάντα θα το λέω, και του εύχομαι τα καλύτερα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x