Stoiximan Super League

Τεράστια κίνηση του Μαρινάκη

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για την υπέρβαση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, καθώς ο Ολυμπιακός θα δώσει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον παίκτη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπίμπρας Νάτχο και είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να κάνει την διαφορά. Κι αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ήταν μια δύσκολη μεταγραφή, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που είχε ο παίκτης.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην κίνηση που έκανε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά έκανε την υπέρβαση προσφέροντας ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Ισραηλινό μέσο καθώς ο Ολυμπιακός θα δώσει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον παίκτη.

Κι αυτή είναι μια τεράστια κίνηση του μεγαλομετόχου των ερυθρόλευκων που αποδεικνύει πολλά. Κάποιοι έλεγαν πως ο Ολυμπιακός δεν κάνει δαπανηρές μεταγραφές τώρα που δεν έχει εξασφαλισμένα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Μαρινάκης έδωσε μια ηχηρή απάντηση με την μεταγραφή του Νάτχο.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι ο πρώην μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε στα χέρια του πολλές προτάσεις, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός και η εντυπωσιακή προσφορά των ερυθρόλευκων, οδήγησαν τον έμπειρο μέσο στην απόφαση να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την απόκτηση του Νάτχο, καθώς θα έχει στην διάθεση του έναν πολύ έμπειρο μέσο, με έφεση στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Ισραηλινός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός και μπορεί να προσφέρει πολλά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Νάτχο θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Λουκέρνη και αναμένεται να κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη. Ο ίδιος έλεγε χθες βράδυ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως είναι ενθουσιασμένος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και ανυπομονεί για το ντεμπούτο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x