Stoiximan Super League

Τερίμ: «Η πιο κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απ' όταν ήρθα - Όλοι είδαν το πέναλτι στον Κώτσιρα πλην του διαιτητή»

Ο Φατίχ Τερίμ παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να χάσει από την ΑΕΚ, τόνισε πως υπάρχει ξεκάθαρη ανατροπή του Κώτσιρα από τον Αραούχο και επισήμανε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πλέον.

Για τον χειρότερο Παναθηναϊκό επί των ημερών του, έκανε λόγο, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 ο Φατίχ Τερίμ!

Με τον Τούρκο τεχνικό των «πράσινων» να κάνει, παράλληλα, ειδική μνεία στην φάση που δεν καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της ομάδας του, αλλά και το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός και του άλλαξε το πλάνο, ουσιαστικά…

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν αυτή την νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε λίγο την ισορροπία αυτό. Δεν μπορούσαμε μετά να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει από την ημέρα που ήρθα. Θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι στη φάση με τον Κώτσιρα που ήταν πέναλτι. Το είδαν όλοι, εκτός από τον Γάλλο διαιτητή. Εκτός αυτού, δεν ήμασταν και πολύ καλοί στο γήπεδο σήμερα. Ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, αλλά αξίζαμε να χάσουμε και αυτό έγινε. Δεν παίξαμε καλά», ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV.

Όσο για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τα ματς που απομένουν; «Θα επηρεάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό, δεν έπρεπε να πληγωθούμε σήμερα. Αν είχαμε κερδίσει ή φέρναμε ισοπαλία θα ήταν αλλιώς, τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα,. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνουν τα πάντα. Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ», σημείωσε ο Τερίμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x