Stoiximan Super League

Τερζής: «Καθαρίσαμε το μυαλό μας από την Κόλος»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Άρη ξέχασαν άμεσα τον αποκλεισμό από την Κόλος στάθηκε ο Απόστολος Τερζής μετά τη νίκη στον Βόλο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως ακολούθησαν το πλάνο τους για να αλλάξουν διάθεση και ψυχολογία, ενώ εξήρε τους παίκτες του για τον επαγγελματισμό που έδειξαν.

Αναλυτικά: «Τα παιδιά άφησαν πίσω το παιχνίδι με την Κόλος, άλλαξαν το μυαλό τους, "καθάρισαν" το μυαλό τους, ήρθαν με άλλη διάθεση, τα δώσαμε όλα, ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ξέραμε ότι ο Βόλος είναι καλή ομάδα, ξεκίνησε με ένα σημαντικό διπλό στο Περιστέρι.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε να διαχειριστούμε και την κούραση, εκτός από την ψυχολογία. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε, κοιτάξαμε πως να διαχειριστούμε το σκορ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή μετά τον αποκλεισμό, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Ήταν λίγες οι μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν να αφήσουν το προηγούμενο παιχνίδι και λειτούργησαν σαν επαγγελματίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x