Στην ΑΕΚ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν υπάρχει δράση στη Super League (λόγω των εθνικών ομάδων) αυτήν την περίοδο, με τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες της ομάδας.
Ωστόσο, οι συνθήκες πάνω στις οποίες δουλεύει ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι οι ιδανικές διότι υπάρχουν αρκετά ονόματα στο… απουσιολόγιό του. Ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Πέτρος Μάνταλος είναι ακόμη στα… πιτς και συνεχίζουν με θεραπεία, ενώ Κώστας Γαλανόπουλος και ΈλντερΛόπες ακολούθησαν θεραπεία καιατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αντιθέτως, ο Γιώργος Αθανασιάδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Αύριο (05/09) το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ (9:00 και 11:00), ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






