Stoiximan Super League

Τεστ με Αντβέρπ και ντεμπούτο Τζαβέλλα για ΑΕΚ

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας την Αντβέρπ, με ντεμπούτο του Γιώργου Τζαβέλλα.

Τρίτο τεστ προετοιμασίας για την ΑΕΚ, η οποία σήμερα (18:00, COSMOTE Sport 1, www.sport-fm.gr) αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στην Ολλανδία. Η βελγική ομάδα είναι αρκετά δυνατή, καθώς τερμάτισε τρίτη στο εγχώριο πρωτάθλημα και διαθέτει γνωστούς παίκτες όπως ο Μπιόρν Ένχελς που πέρασε από τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό.

Ντεμπούτο με την «Ένωση» θα κάνει ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά θα είναι το μοναδικό νέο απόκτημα που θα δούμε, καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι τραυματίας στην Αθήνα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει επίσης στη διάθεση του τον τραυματία Ζίγκα Λάτσι που έχει ζημιά στον τένοντα και επέστρεψε επίσης στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-2-3-1, με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Νεντελτσιάρου-Τζαβέλλα στόπερ, τον Μπακάκη δεξιά, τον Λόπες αριστερά, τους Γαλανόπουλο-Σιμάνσκι στον άξονα, τον Μάνταλο δεκάρι, τον Γκαρσία δεξιά, τον Αλμπάνη αριστερά και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Πιθανώς στη διάρκεια του αγώνα να δούμε και κάποιο άλλο σχήμα.

Την Παρασκευή θα ακολουθήσει το τελευταίο εκτός Ελλάδας φιλικό για την «Ένωση» απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ (17:00), με την αποστολή να επιστρέφει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x