Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (30/11, 21:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!
Ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων», Τετέ, έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης, στην Cosmote TV και στην εκπομπή «Sport Show», τονίζοντας ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό momentum και αυτό βοηθάει τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά να δείξει τι μπορεί να προσφέρει, ενώ πρόσθεσε ότι η καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση τονώνει την αυτοπεποίθηση εκείνου και των συμπαικτών του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
H ομάδα «τρέχει» ένα καλό σερί νικών, έχει πιάσει καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε πόσο θα σας βοηθήσει αυτό σ’ ένα πάρα πολύ σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ;
«Είμαστε πράγματι σε μια καλή στιγμή, σ’ ένα καλό momentum. Κάτι το οποίο είναι καλός για εμάς, καλό για τον σύλλογο, καλό και για τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να μπούμε πολύ δυνατά στο ντέρμπι που έρχεται, με σκοπό να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει να είσαστε και πολύ πιο διαβασμένοι σε σχέση με τον αντίπαλο. Είναι κάτι που σας έχει βοηθήσει συνολικά, αλλά και εσένα ατομικά για να βελτιώσετε την απόδοση σας;
«Ναι, όταν είναι καλά η ομάδα και τα προσωπικά στοιχεία του κάθε παίκτη βγαίνουν, οπότε φαίνεται αυτό που μπορεί ο καθένας να δώσει. Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο με σκοπό τη νίκη, διότι ουσιαστικά αυτές είναι που έχουν σημασία».
Σύμφωνα με να νούμερα, είσαι ο πιο δημιουργικός Τετέ στη μέχρι τώρα καριέρα σου, με πολλές ασίστ σ’ αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Έχεις αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού σου ή έχει να κάνει όπως λες και με το πλάνο που έχει η ομάδα, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα;
«Ναι, βεβαίως αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να δημιουργώ ασίστ και να πετυχαίνω γκολ, αν και νομίζω πως θα έρθουν ακόμη περισσότερα. Όταν η ομάδα πάει καλά, όλα φαίνονται, όλα βγαίνουν. Είμαι επίσης χαρούμενος με τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, αυτό μας τονώνει την αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να δουλεύουμε ομαδικά».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






