Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν προλάβει ο Μπουχαλάκης την Άιντραχτ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τη δική του ανάλυση για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Κώστας Νικολακόπουλος.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια ή πολύ καλά διαστήματα σε ορισμένα παιχνίδια, όπως με τη Φενέρ, τον ΠΑΟΚ, την Σλόβαν. Αλλά στα περισσότερα παιχνίδια είναι με χαμηλές στροφές, χωρίς να τον εμποδίζει να είναι πρώτος, αήττητος και έχει διαφορά 4 βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Να δούμε τι θα γίνει με την ΑΕΚ και τον Άρη. Θα μπορούσε να έχει κι άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον και τους δύο με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στα παιχνίδια, στα οποία έχει υποφέρει ο Ολυμπιακός, έχει υποφέρει όχι γιατί βλέπουμε φοβερές ευκαιρίες από τους αντιπάλους του, δεν δέχεται φάσεις για γκολ. Πιέζεται, δεν είναι πειστικός. Με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε: «Χθες στο Αγρίνιο έκανε μία από τις πιο μέτριες εμφανίσεις του ο Ολυμπιακός. Δεν είχε καθαρές ευκαιρίες για γκολ και τα δύο γκολ μπήκαν από δύο κόρνερ. Από την άλλη, όταν υπάρχει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και έχει τις απαιτήσεις που έχει εκείνο με την Άιντραχτ, οι παίκτες είναι συγκρατημένοι. Το μυαλό τους είναι λίγο αλλού. Τα έχει αυτά ο Ολυμπιακός, θα τα έχει όσο παίζει στην Ευρώπη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ζορίζεται. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ενόψει της Άιντραχτ, η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη είναι πάρα πολύ δύσκολη, σε βαθμό που να θεωρείται πολύ μεγάλη έκπληξη αν προλάβει. Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο όμως.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x