Stoiximan Super League

«Θα έρθει πρόταση για Καρέλη»

Το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Νίκο Καρέλη, επιβεβαίωσε ο Χρήστος Γάτσης. «Πιστεύω ότι θα έρθει πρόταση. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο», δήλωσε ο μάνατζέρ του διεθνούς επιθετικού.

«Πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό τη δεδομένη στιγμή. Ακόμα δεν υπάρχει πρόταση, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει. Η Seria Α είναι εξαιρετικό πρωτάθλημα για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται εκεί. Αν έρθει κάποια πρόταση θα τη συζητήσουμε. Ο πρώτος λόγος ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως δεν μπορώ να αναφέρω ποιες είναι αυτές. Πιστεύω ότι η Τορίνο ενδιαφέρεται πιο πολύ για τον Νίκο (Καρέλη)»
, δήλωσε στην ιταλική ιστοσελίδα “calcionews24.gr”.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβρη επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Πάντως, ο ιταλικός σύλλογος τσεκάρει την περίπτωσή του και μοιάζει πιθανό (το καλοκαίρι) να χτυπήσει την πόρτα των «πράσινων» για τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x