Stoiximan Super League

«Θα ήθελα τον Πάμπλο Γκαρσία»

Δεν έκρυψε την χαρά του για την πιθανότητα μεταγραφής του Πάμπλο Γκαρσία στη Βέροια ο Ράτκο Ντόστανιτς, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού.

Θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, ενώ «κάρφωσε» και κάποιους απ’ τους παίκτες του, αναφέροντας πως δεν έχουν στο μυαλό τους την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ηταν ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε με άγχος αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας. Περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία για να τιμωρήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε τη νίκη, όπως και έγινε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το θετικό είναι ότι δεν κάναμε τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα παιχνίδια και φτάσαμε στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών».

Για τον αποκλεισμό των Ορέστες και Μρντάκοβιτς: «Οι δύο παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν. Γι’ αυτό και αποκλείστηκαν από την αποστολή».

Για τις δοκιμές παικτών: «Δοκιμάσαμε μέσα στην εβδομάδα δυο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είχαν το αγωνιστικό προφίλ που θέλαμε και έτσι απορρίφθηκαν. Δεν θέλουμε να φέρουμε πολλούς παίκτες, αλλά 2-3 καλούς που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όμως να μην μιλάμε για μεταγραφές έως τις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πάμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε. Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες να σκέφτονται μόνο τη Βέροια και όχι να έχουν το μυαλό τους σε άλλες ομάδες».

Ερωτηθείς για το ποιους παίκτες υπονοεί, τόνισε με νόημα: «Θα το καταλάβουν οι ίδιοι όταν θα διαβάσουν αυτή την δήλωση».

Τέλος, για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον Πάμπλο Γκαρσία, είπε: «Δεν μπορώ να πω πολλά για τον Γκαρσία, είναι γνωστή η αξία του. Θα μου άρεσε να έχω στην ομάδα ένα τέτοιο όνομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x