Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα μπορούσε να έχει άλλη στρατηγική ο Ολυμπιακός στην Φρανκφούρτη ενόψει και ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπήρξε καμία καταστροφή. Είχαμε πει πως θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τη γενικότερη άποψη πως δεν άξιζε να πάρει κάτι από αυτό το ματς ο Ολυμπιακός, βάσει της εικόνας του και εκείνης της Άιντραχτ. Στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές όμως, δεν κερδίζει ο καλύτερος. Ενίοτε χάνει κιόλας. Η διαφορά χθες ήταν πως υπήρχε ένας διαιτητής που έπαιζε μόνο Άιντραχτ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στη συνέχεια στάθηκε στα επίμαχα σημεία που θεωρεί πως αδικήθηκαν οι Πειραιώτες.

«Κατά βάθος ξέρουμε τι παίζεται επί της ουσίας», πρόσθεσε με νόημα, σχολιάζοντας τα της διαιτησίας.

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε: «Το ένα κομμάτι ήταν αυτό. Για να είμαστε ρεαλιστές, τι αξιώσεις μπορείς να έχεις, όταν ο αντίπαλός σου έχει τέσσερις ή πέντε ευκαιρίες για γκολ με κεφαλιά! Όταν, δηλαδή, σε όλες στις κρίσιμες σέντρες χάνεις τις κεφαλιές. Έτσι μπήκε και το 2ο γκολ. Στη συνέχεια πρέπει να δούμε πως ο Ελ Αραμπί μετά το 1-1, που ήταν ένα κρίσιμο σημείο, είχε τις χειρότερες επιλογές σε αντεπιθέσεις που ήταν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο καλύτερο διάστημα του Ολυμπιακού, τα 10-12 λεπτά πρώτα του β’ ημιχρόνου, που κυριάρχησε πλήρως εκεί είχε τις δύο φάσεις για πέναλτι. Με το που δέχθηκε το 3-1, όμως, είχαμε τον χειρότερο Ολυμπιακό του ματς, αφού δεν έγινε ποτέ επικίνδυνος. Είναι ανεπίτρεπτο να μην κυνηγάς το 3-2. Και να ολοκληρώσω πως εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακή στρατηγική να πάει έτσι στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, δηλαδή με όλους τους βασικούς του παίκτες. Παράδειγμα, ο Σισέ είχε κάρτες και θα ήταν καλύτερο να τον έχει στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη με την Άιντραχτ. Θα μπορούσε με μία άλλη στρατηγική, με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα να έχει τώρα μεγαλύτερη φρεσκάδα ενόψει του ΠΑΟΚ, να έχει λιγότερη σκοτούρα και να μην παίξει πάλι με τους ίδιους Πέμπτη-Κυριακή. Η εκτίμησή μου είναι πως αποδείχθηκε ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει μία άλλη στρατηγική ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x