Stoiximan Super League

«Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας με κάθε νόμιμο μέσο»

Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της διαιτησίας του Αρετόπουλου εξέδωσε ο Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο για «κάλπικο» πέναλτι, ενώ τονίζεται ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντά του με κάθε νόμιμο μέσο.

Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά του Αλέξανδρου Αρετόπουλου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντας «κάλπικο» το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, ενώ κάνει λόγο για ακόμα ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπεργκ το οποίο θα σήμαινε και αποβολή του παίκτη του «Δικεφάλου».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η πρόθεση να προστατευθούν τα συμφέροντα της ομάδας με κάθε νόμιμο μέσο.

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με το χειρότερο τρόπο. Φρόντισε για αυτό ο διαιτητής Αρετόπουλος. Καταλόγισε “κάλπικο” πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ με το οποίο έγινε το 1-0 και έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Μπεργκ που θα σήμαινε και αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα του».

Αξίζει να σημειωθεί από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκφράσει την έντονη αντίθεσή της με αυτή την επιλογή της ΚΕΔ, ζητώντας μέχρι και την αντικατάστασή του για το εν λόγω ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μία κίνηση που που είχε ως αποτέλεσμα έντονη κόντρα με την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x