Stoiximan Super League

Θανόπουλος: «Σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ»

Την προσπάθεια ανεύρεσης λύσης που θα κρατήσει την ΑΕΚ μακριά απ’ την πτώχευση και θα της επιτρέψει να αγωνιστεί στη δεύτερη (και όχι την τρίτη) κατηγορία επιβεβαίωσε ο Νάσος Θανόπουλος.

Από το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Νάσο Θανόπουλο να επεξεργάζεται σχέδιο σωτηρίας -ή μάλλον επιβίωσης- της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτά τα σενάρια λοιπόν επιβεβαίωσε και επισήμως ο ίδιος ο πρώην μέτοχος (και αδερφός του πρώην προέδρου Νίκου Θανόπουλου).

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο πρώην πρόεδρος τόνισε ότι «όλοι μας έχουμε πληγωθεί με αυτή την κατάληξη και όλοι σκεφτόμαστε λύσεις για την ΑΕΚ». Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ό,τι κι αν γίνει, «αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση ανάμειξης της Μόργκαν Στάνλεϊ».

Μένει να φανεί λοιπόν αν η λύση που θα δρομολογηθεί θα είναι αυτή που κυκλοφόρησε περί εξασφάλισης δανείου 3-4 εκατ. ευρώ (μέσω της οποίας θα επιδιωχθούν διακανονισμοί με τους υπόλοιπους οφειλέτες πέραν του Δημοσίου) ή αν θα παρουσιαστεί κάποια άλλη που θα κρατά ζωντανή την εταιρεία -και μακριά από τις ποινικές ευθύνες τους εκπροσώπους των πρώην διοικήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x