Stoiximan Super League

Θέλει γκολ με τους «πράσινους»

Πολλά γκολ με την φανέλα του Λεβαδειακού θέλει να πετύχει ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της ομάδας, Έρικ Γουόρντεν. Άμεσα νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα των Βοιωτών.

Έτοιμος να… σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα φάνηκε σε δηλώσεις του, ο νέος επιθετικός του Λεβαδεικού, Έρικ Γουόρντεν.

Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος φορ -που πραγματοποίησε την περσινή σεζόν πολύ καλές εμφανίσεις στην Football League με την φανέλα του Φωκικού- μιλώντας στην έκδοση της πατρίδας του για το goal.com, υποστήριξε πως μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και με τους «πράσινους».

«Θέλω να παίζω όσο περισσότερο μπορώ, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να σκοράρω όσο πιο πολύ μπορώ», ήταν η τοποθέτηση του Γουόρντεν.

Όσον αφορά το κομμάτι της προπόνησης, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη θα επιστρέψουν σήμερα (1/8) στα γήπεδα, μετά από το διήμερο ρεπό που είχαν.

Δεν θα πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο, επομένως ο Έλληνας τεχνικός του Λεβαδειακού θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα το υλικό του για τα φιλικά με Πανιώνιο (9/8) και Λαμία (13/8) που ακολουθούν.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά δεν υπάρχουν ακόμα, αναμένονται όμως την Παρασκευή. Στο στόχαστρο στόπερ και περιφερειακός επιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x