Stoiximan Super League

Θέλει να χορηγήσει τη Σούπερ Λίγκα η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Μαρινάκη

Πρόταση για την κεντρική χορηγία της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε η ΑΛΤΕΡ EΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες η συνάντηση με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Στράτο.

Υπάρχει και άλλη πρόταση για την Κεντρική Χορηγία της Σούπερ Λίγκας εκτός του ΟΠΑΠ. Από την εταιρεία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ" του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος η πρόταση κατατέθηκε επίσημα στη Λίγκα με τον πρόεδρό της να ενημερώνεται για αυτή και να αποδέχεται να γίνει συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μετά από επικοινωνία που υπήρξε, το ραντεβού θα γίνει μέχρι την Τετάρτη. Σε αυτό ο Γιώργος Στράτος θα συζητήσει με την κα. Φωτεινή Υψηλάντου για τις λεπτομέρειες της πρότασης.

Πρόκειται σαφώς για μια κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντήσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ, που μέχρι τώρα ήταν η μόνη εταιρεία που είχε καταθέσει προσφορά για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται εάν μπορεί εταιρεία της οποίας μεγαλομέτοχος είναι και ιδιοκτήτης ΠΑΕ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, να αναλάβει την χορηγία της Λίγκας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x