Stoiximan Super League

«Θέλει τον Σεπέδα η ΑΕΚ - Πόσο τον κοστολογεί η Κόλο Κόλο»

Στο στόχαστρο της «Ένωσης» παραμένει ο διεθνής Χιλιανός, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη χώρα του και στη Γαλλία.

Ζωντανό παρουσιάζεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λούκας Σεπέδα.

Μετά το δημοσίευμα προ ημερών ότι ο 22χρονος Χιλιανός (που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης) εξετάζεται από την «Ένωση» και τη Λιόν, η «Le Nouvel Echo» έκανε νέα σχετική αναφορά.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «centralnoticia», επικαλούμενο τη γαλλική εφημερίδα, ο διεθνής άσος παραμένει στο ραντάρ των δυο ομάδων, όπως και των Ρίβερ Πλέιτ, Σαουθάμπτον, Μπολόνια και Ουντινέζε.

Σημειώνεται συγκεκριμένα ότι «ο Σεπέδα έχει τραβήξει την προσοχή της ΑΕΚ, ενός από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ελλάδα, που θα μπορούσε να εμποδίσει τις φιλοδοξίες της Λιόν».

Παράλληλα όμως τονίζεται ότι η τιμή του παίκτη (που τη φετινή σεζόν έκανε το ξεπέταγμά του με 21 αγώνες, 5 γκολ και 1 ασίστ) έχει ανέβει ακόμα περισσότερο αφότου έγινε διεθνής και πλέον η Κόλο Κόλο ζητάει πάνω από 6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x