Stoiximan Super League

Θέλει Χαρίση η Ανόρθωση

Την περίπτωση του Χάρη Χαρίση εξετάζει πολύ σοβαρά η Ανόρθωση όπως αποκαλύπτουν οι Κύπριοι και αναμένεται να καταθέσουν άμεσα πρόταση για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού χαφ με τη μορφή δανεισμού.

Την προσοχή του στους διαθέσιμους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει στρέψει η Ανόρθωση, καθώς όπως αποκαλύπτουν κυπριακά ΜΜΕ, μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη ψάχνεται πολύ σοβαρά για την απόκτηση του Χάρη Χαρίση με τη μορφή δανεισμού.

Ο αμυντικός χαφ του «Δικεφάλου» παρά το γεγονός ότι άρχισε τη σεζόν ως βασικός, δεν φαίνεται πλέον να αποτελεί λύση στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς, αφού ακόμα και στο σημερινό ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό είχε μείνει εκτός αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση, οι Κύπριοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα την πρόταση, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x