Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στις τάξεις του ο Παναθηναϊκός. Στα 17 του, θεωρείται από τους ποιοτικότερους μέσους στην ηλικία του και αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, η εξέλιξή του θα ήταν πιο γρήγορη.
Ο νεαρός χαφ, που φέτος έκανε για πρώτη φορά προτετοιμασία με την πρώτη ομάδα, έχει συμφωνήσει για επέκταση συνεργασίας τριών χρόνων και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Μάλιστα, οι άνθρωποι του κλαμπ είναι διατεθειμένοι να του δώσουν φέτος ευκαιρίες και να αποτελέσει το μπακ απ του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, ειδικά αν δεν αποκτηθεί, τελικά, αμυντικός μέσος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






