Stoiximan Super League

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Θέλτα στον Πινέδα

Μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Θέλτα για την απόκτηση του Πινέδα, η ομάδα του Βίγκο ευχαρίστησε τον Μεξικανό για τα όσα πρόσφερε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2027 και θα δώσει συνέχεια στην εξαιρετική του παρουσία στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Η Θέλτα λίγο μετά τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον 27χρονο για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα της Γαλικίας.

Η ανακοίνωση της Θέλτα για τον Ορμπελίν Πινέδα
Η Θέλτα και η ΑΕΚ έκλεισαν σήμερα τη μεταγραφή Μεξικανού επιθετικού, Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αγωνίστηκε ήδη την τελευταία σεζόν στην ελληνική ομάδα ως δανεικός. Ο επιθετικός κλείνει έτσι το στάδιο του στην ομάδα του ουρανού, στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2022 αφού ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Κρουζ Αζούλ.

Η Θέλτα θα ήθελε να ευχηθεί στον Ορμπελίν πολλές επιτυχίες σε αυτή τη νέα αθλητική του φάση και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποδειγματική συμπεριφορά, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα του Βίγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x