Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα νοοτροπίας Λουτσέσκου η νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το δικό του σχόλιο για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι θέμα τύχης ή άστρου, είναι περισσότερο θέμα νοοτροπίας. Όταν ο τερματοφύλακάς σου βγάζει κάτι που είχες ξεχάσει, είναι και θέμα δουλειάς που γίνεται από πολλούς ανθρώπους. Στηρίχθηκε πολύ και από τον Γκαρσία ο Πασχαλάκης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το πιστεύουν, και το έχει πει πάρα πολλές φορές και δεν γίνεται αυτή την περίοδο, θα πρέπει να βρίσκεται ο τρόπος για να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια. Σε αυτή τη φάση αγκομαχάει, αν ήταν πιο προσεκτικοί του Παναιτωλικού μπορεί να είχαν κερδίσει το παιχνίδι.

Έδωσε μία απάντηση χθες, ότι ο Σίντγκλεϊ είχε βγάλει όλη την προετοιμασία με την προηγούμενη, σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές. Ο ρυθμός αγώνων τον φέρνει σιγά-σιγά σε κανονικό επίπεδο και δίνει περισσότερο από τον Μπάμπα στα πρώτα του ματς και περιμένει τα ίδια από τον Μιτρίτσα και τον Άκπομ που είχε περάσει κορωνοϊό. Είναι πολλά μαζί αυτή την περίοδο
», πρόσθεσε

Καταλήγοντας, ο Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, υπογράμμισε: «Δεν ενισχύθηκε μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ, είναι οι τραυματισμοί, είναι τα συνεχόμενα και δύσκολα ταξίδια. Οι τρεις τελευταίοι ήρθαν αργά και όλα αυτά βαραίνουν τον ΠΑΟΚ, που κερδίζει, τα καταφέρνει και είναι δεδομένο πως θα έχει προβλήματα στα επόμενα ματς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x