Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Τηρήθηκαν άψογα οι κανονισμοί - Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σχολίασε ότι εφαρμόστηκαν σωστά οι κανονισμοί στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και ότι του άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. «Ποιο οφσάιντ; Έβαλε αυτογκόλ». Δεν είδε το πανό για Κοντονή.

Στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης και χαρακτήρισε 100% δίκαιη τη νίκη (2-1) των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι εφαρμόστηκαν άψογα οι κανονισμοί.

«Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε πάσα στον ΠΑΟΚ και αυτός έβαλε το γκολ», δήλωσε στο «Metropolis» και ανέφερε ότι του άρεσε πολύ ο «δικέφαλος του Βορρά».

«Ούτε τα είδα, ούτε ξέρω κάτι», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το πανό κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Αναλυτικά μίλησε για:

- την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Είναι ασυζητητί η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Άξιζε 100% τη νίκη και αυτά που λένε για τις διακοπές ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού».

- τις διακοπές που έγιναν στο ματς: «Αυτά είναι θέματα κανονισμών, οι οποίοι τηρήθηκαν άψογα. Έτσι έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές. Όπως ακριβώς έγιναν».

- το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού: «Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε πάσα στον ΠΑΟΚ και αυτός έβαλε το γκολ».

- τα πανό κατά Κοντονή: «Ούτε τα είδα, ούτε ξέρω κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x