Stoiximan Super League

Θλάση ο Σοϊλέδης

Τη ζημιά που φοβούνταν στην ΑΕΚ έχει υποστεί ο Άρης Σοϊλέδης. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τον Άρη Σοϊλέδη θα κάνει τα πλάνα του για το προσεχές διάστημα ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Έλληνας μπακ επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Κι αυτό διότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό, λόγω της οποίας ξεκίνησε θεραπεία και θεωρείται δύσκολο να επανέλθει πριν το τέλος του μήνα.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο, από την άλλη, έχει μια διάταση στον δεξιό δικέφαλο και ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα αποφόρτισης, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος υποτροπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x