Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θυμίζει… Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ το ματς με τον Ατρόμητο»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι αρκετές οι ομοιότητες με το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, αφού η δυναμική του Ατρόμητου είναι ίδια με εκείνη της ομάδας του Αγρινίου. Υπάρχουν επιστροφές στα μπακ και ο Λουτσέσκου έχει επιλογές στα μετόπισθεν, ενώ μπροστά είναι σαφώς λιγότερες με τα προβλήματα που υπάρχουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Λουτσέσκου, υπογράμμισε: «Μέχρι χθες είχαμε τρεις απουσίες για τον Ρουμάνο. Τώρα διεξάγεται η τελευταία προπόνηση και σε καμιά ώρα θα έχουμε την αποστολή της ομάδας για το Περιστέρι. Ο Ελ Καντουρί ήταν βασικός και θα πρέπει να αντικατασταθεί, με πιο πιθανό σενάριο τον Κωνσταντέλια στο 10 και τον Νάρεϊ και τον Ζίβκοβιτς στα πλάγια. Από πλευράς χημείας και χαρακτηριστικών, ψάχνονται οι τρεις αλλά είναι οι καλύτεροι παίκτες και αυτούς προτιμά από τη στιγμή που δεν παίζει ο Ελ Καντουρί και δεν υπάρχει άλλος μεσοεπιθετικός. Είναι πολύ πίσω ο Μουργκ και ο Μπίσεσβαρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x