Stoiximan Super League

Θωμαΐδης: «Στα όρια της πρόκλησης η διαιτησία Καραντώνη»

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όσα συνέβησαν στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός με τη διαιτησία Καραντώνη, τονίζοντας πως τα σφυρίγματά του ήταν στα όρια της πρόκλησης!

Το… κουβάρι της ιστορίας με τον διαιτητή Καραντώνη επιχείρησε να ξετυλίξει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, με αφορμή τη σκανδαλώδη διαιτησία του στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τους Τάσο Νικολογιάννη και Βάιο Τσούτσικα, ο παραγωγός του σταθμού τόνισε: «Ο κ. Κλάτενμπεργκ ήταν, που έβλεπε καλά στοιχεία στον Καραντώνη στην αρχή της περιόδου, πέρυσι. Στη δεύτερη περίοδο, όμως, σοβαρός πρόεδρος ΠΑΕ κατήγγειλε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή ότι ο Καραντώνης έχει στενές σχέσεις με άλλον πρόεδρο ομάδας. Σχέσεις, εύκολα παρεξηγήσιμες… Το ερεύνησε ο Κλάτενμπεργκ, κατέληξε σε ένα συμπέρασμα και τον έβαλε σε καραντίνα. Και ξαφνικά το έβγαλε από την κατάψυξη και τον έβαλε ξανά στους πίνακες! Τον θεωρούσε καλό διαιτητή και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί κάνει τόσα λάθη».

Διερωτήθηκε, μάλιστα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης: «Γιατί ο κ. Μπένετ συνέχισε να χρησιμοποιεί τον Καραντώνη; Υπάρχει δεδομένα μια ενόχληση στην ΕΠΟ, δεν έχει αλλάξει το τοπίο των ορισμών, είναι σαν να συνεχίζει να ορίζει ο κ. Κλάτενμπεργκ. Ήταν στα όρια της πρόκλησης τα σφυρίγματα του Καραντώνη στην Τρίπολη. Και είναι ένας καλός διαιτητής, κάτι που σε κάνει να αρχίζεις να σκέφτεσαι τη σκοπιμότητα».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Κυριάκου Θωμαΐδη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x