Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι βλέπει ο Ρόνι Λόπες και θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τον λόγο για τον οποίο ποδοσφαιριστές όπως ο Τικίνιο, ο Κούντε, ο Βάτσλικ και τώρα ο Ρόνι Λόπες επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε: «Υπάρχουν εδώ κίνητρα για τους παίκτες. Ο Ρόνι Λόπες, που είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στην Αγγλία, Γαλλία και στην Ισπανία, είναι σημαντικό ότι ενδιαφέρεται για μία τέτοια προοπτική. Ανήκει στη Σεβίλλη, που έχει δαπανήσει δεκάδες εκατ. ευρώ, και θέλει να έρθει γρήγορα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχει πρωταθλητισμός, υπάρχει το Champions League και πορείες στο Europa League. Βλέπουν ότι οι παίκτες που έρχονται εδώ παίρνουν μεταγραφές, όπως συνέβη με τον Ποντένσε που πήγε στη Γουλβς, ο Τσιμίκας πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ και ο Σα αναμένεται να πάει και εκείνος στην Αγγλία».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αποφύγουν να πάρουν άλλον ποδοσφαιριστή από την Αφρική, αφού ήδη υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο Κόπα Άφρικα.

Σε ό,τι αφορά τον Βάτσλικ, υπογράμμισε πως ο Τσέχος κάνει εξονυχτιστικές εξετάσεις, λόγω των θεμάτων που έχει στα γόνατά του, για να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας η μεταγραφή του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x