Stoiximan Super League

Τη Δευτέρα συζητείται η καταγγελία ΑΕΚ κατά Άρη!

Την προσεχή Δευτέρα 13/5 συνεδριάζει το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας και στην κορυφή των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι η καταγγελία της ΑΕΚ για την προσφυγή του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια.

Γνωστές τις θέσεις της αναφορικά με την καταγγελία της ΑΕΚ για την προσφυγή του Άρη στην τακτική δικαιοσύνη και το άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, θα κάνει την προσεχή Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας συνεδριάζει στις 12:00 το μεσημέρι.

Το να τοποθετηθεί πρώτη η διοργανώτρια Αρχή αποτελεί και επιθυμία της ΕΠΟ, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποφύγει να πάρει θέση, για ένα θέμα που παραδοσιακά (πολλά τα παραδείγματα) παρενέβαινε αμέσως, προειδοποιούσε με ποινές και ζήταγε από τις ΠΑΕ που είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια να αναδιπλωθούν αμέσως! Ο Άρης έχει αιτηθεί την υπαγωγή του στο άρθρο 99 από τον περασμένο Σεπτέμβρη, ωστόσο από την ομοσπονδία ουδέποτε υπήρξε κάποια αντίδραση.

Από εκεί και πέρα, στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Δευτέρας, είναι και η επικύρωση της βαθμολογίας. Πιθανότατα (και όπως συμβαίνει παραδοσιακά) θα επικυρωθούν οι πρώτες θέσεις προκειμένου να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 13/05/2013 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αίτηση ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την Αίτηση Υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα άρθρα 99 επ. Πτωχευτικού Κώδικα.

2. Επικύρωση Βαθμολογικού Πίνακα.

3. Ορισμός Αγώνων και Έγκριση Τηλεοπτικού Προγράμματος Αγώνων Play-off Super League ΟΠΑΠ 2012–13.

4. Θέματα Συμβάσεων με Προμηθευτές – Νέα Σύμβαση με ΟΠΑΠ.

5. Τροποποίηση της από 5/8/2011 Εξωεταιρικής Συμφωνίας – Θέματα Εκχωρήσεων.

6. Πρωταθλήματα Υποδομών.

7. Θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

8. Διάφορα
».

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x