Stoiximan Super League

«Τι να κέρδιζε η Τίγκρες από την απαγωγή Πουλίδο;»

Τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο θέλησε να ξεκαθαρίσει ο πρώην μάνατζερ του Μεξικανού φορ, Τάσος Ραγκούσης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Καμία απειλή όσον αφορά τη ζωή του δεν είχε δεχθεί στο παρελθόν ο Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα για να παίξει στην Ευρώπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάσος Ραγκούσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην μάνατζερ του Μεξικανού φορ υπογράμμισε πως ο μεξικανικός σύλλογος δεν είχε να κερδίσει κάτι από τη συγκεκριμένη υπόθεση και για αυτό δεν φαίνεται να εμπλέκεται εκείνος πίσω από την απαγωγή του παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην μάνατζερ στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

«Με πήραν τηλέφωνο συνάδελφοί σας και νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Όταν χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνό μου δεν το πίστευα. Επικοινώνησα αργότερα στο Μεξικό και μου το επιβεβαίωσαν.

Είχε δεχθεί απειλές του τύπου πως “θα σου κόψουμε την μπάλα” για τη διαμάχη του από την Τίγκρες. Θέλω να το ξεκαθαρίσω πως δεν πέρασε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Να κάνω μία ερώτηση: ας πούμε ότι ήταν η Τίγκρες μπλεγμένη, να κερδίσει τι;

Έχει την ατυχία να έχει γεννηθεί σε αυτή την πόλη. Πήγε στο σπίτι του να δει τους συγγενείς του, το ανιψάκι του. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι το παιδί.

Είχαμε μία επικοινωνία μετά τη φιέστα. Μου είπε πως θα κάτσει μία εβδομάδα στην Ελλάδα και μετά θα πάει στο Μεξικό. Μου ήρθε ένα μήνυμα στις 7 το πρωί πως όλα είναι καλά και τον έχουν βρει. Ανησυχούσαν γιατί δεν υπήρχε καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς για λύτρα, αφού το 99% τέτοιων περιπτώσεων είναι για λύτρα.

Μιλάμε σε φιλολογικό επίπεδο για την υπόθεση χωρίς να ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις. Ευτυχώς είναι καλά ο Άλαν και θα μιλήσω μαζί του, όταν θα μιλήσει και εκείνος με τους ανθρώπους του. Δεν μίλησα με κανέναν άλλον (με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα), αφού εγώ δεν είχα να προσφέρω κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x