Stoiximan Super League

Τιάγκο Σίλβα σε Σεμέδο: «Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου»

Ο πρώην συμπαίκτης του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, Τιάγκο Σίλβα, στηρίζει ανοικτά τον Πορτογάλο στόπερ για την υπόθεση βιασμού 17χρονης, τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, μετά τις κατηγορίες για βιασμό 17χρονης.

Ο 27χρονος στόπερ του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης (31/8) πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (02/9) από τον τακτικό ανακριτή για την απολογία του.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Πορτογάλος αμυντικός δέχθηκε μήνυμα στήριξης από τον πρώην συμπαίκτη του στους Πειραιώτες, Τιάγκο Σίλβα. Ο 28χρονος μέσος, που πλέον αγωνίζεται στην Γκιμαράες, θέλησε να σταθεί στο πλευρό του φίλου του, μέσω ενός μηνύματος συμπαράστασης που δημοσίευσε στο instagram.

Μάλιστα, την ανάρτησή του σχολίασε και ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Μπρούμα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Τιάγκο Σίλβα:

«Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτό η δημοσίευση είναι μόνο και μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος έχει καλοσύνη και καθαρή καρδιά και δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν.

Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούμπεν και η οικογένειά του να ξέρουν ότι οι φίλοι του είναι εδώ και πιστεύουν στην αθωότητά του. Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x