Stoiximan Super League

Τιμωρία-εξπρές για ΠΑΟΚ

Με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της νέας περιόδου και πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μη παρουσία της ομάδας στη χθεσινή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό…

Με διαδικασία… εξπρές και λίγες ώρες αφότου έκλεισε το φύλλο αγώνα της χθεσινής ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, απολογήθηκε και τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΣπορFm 94,6, ο δικέφαλος του βορρά έδωσε εξηγήσεις ενώπιων της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για την απόφασή του να μην κατέβει στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς έπρεπε να τελεσιδικίσει η υπόθεση, για να μπορέσει και τυπικά να προκριθεί στον τελικό ο Ολυμπιακός.

Στην απολογία της, οι δικηγόροι της ΠΑΕ, υποστήριξαν όσα επικαλέστηκε ο σύλλογος στη χθεσινή ανακοίνωσή του με τα αίτια της απόφασής της. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, εκδόθηκε άμεσα και όπως προβλεπόταν, ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και 10 χιλιάδες Ευρώ πρόστιμο. Το 80% αυτού του ποσού πηγαίνει στον Ολυμπιακό βάσει νομοθεσίας, ενώ το μέγιστο προβλεπόμενο ήταν 50 χιλιάδες Ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτονται να μην ασκήσουν έφεση για να στηρίξουν απόλυτα την κίνησή τους αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x