Αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις στημένες φάσεις ήταν η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (19/7) για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που στο τέλος και αφού πρώτα είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.
Από το πρόγραμμα της ημέρας απουσίαζε ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ ο Φρεντερίκ Νιμανί πραγματοποίησε ατομικό.
Για το πρωί του Σαββάτου (20/7) δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση και η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για το Φένλο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για τους Κρητικούς.
Θέμης Λιουδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






