Stoiximan Super League

Την Παρασκευή η συνεδρίαση της ΕΠΟ για τη διαιτησία!

Οι προθέσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν είναι ξεκάθαρες απέναντι στον Κλάτενμπεργκ με αφορμή τους Τσαγκαράκη-Παπαπέτρου, όμως με τον Άγγλο υπάρχει πλέον σοβαρό θέμα.

Την προσεχή Παρασκευή (29/1) θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ –όπως άλλωστε είχαμε προαναγγείλει από το πρωί της Τρίτης- με βασικό θέμα τις εξελίξεις στη διαιτησία μετά τα όργια Τσαγκαράκη-Παπαπέτρου στο Περιστέρι στον αγώνα Ατρόμητου-Ολυμπιακού.

Παρών θα είναι πιθανότατα και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει τα πυρά της πλειοψηφίας των μελών της Εκτελεστικής, όχι μόνο για τη διαιτησία στο Περιστέρι, αλλά για τους γενικότερους χειρισμούς του, τους ορισμούς, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, το έργο του ως τώρα και άλλα.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι απολύτως ξεκάθαρες οι προθέσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αναφορικά με το πώς θα κινηθούν απέναντι στον Άγγλο με αφορμή τον Τσαγκαράκη και τον Παπαπέτρου.

Υπάρχουν, ωστόσο, ψίθυροι και σενάρια, ακόμα και για το μέλλον του Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της ΚΕΔ και το κατά πόσο θα συνεχίσει η ΕΠΟ την συνεργασία της μαζί του.

Όπως έχουμε ήδη πει, άλλωστε, το καλοκαίρι όταν επελέγη ο νέος αρχιδιαιτητής από τους Big-4, είχε ειπωθεί –παρουσία του αξιωματούχου της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς- ότι αν δύο εκ των τεσσάρων δεν τον θέλουν, τότε φεύγει…

Ενδιαφέρον θα έχει και η στάση του Ολυμπιακού στο θέμα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι πρώτοι που απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στον Άγγλο. Οι βολές, όμως, εναντίον του έχουν πάψει εδώ και καιρό, ίσως γιατί είναι περισσότερο ικανοποιημένοι τελευταία από εκείνον…

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, εξακολουθεί να τον στηρίζει, όπως διέρρεαν οι "πράσινοι" το απόγευμα της Δευτέρας.

Στην Εκτελεστική της Παρασκευής, τέλος, αναμένεται να παρθεί απόφαση να υπάρχει κανονικά VAR από την επόμενη φάση του Κυπέλλου (προημιτελικά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x