Stoiximan Super League

Την Τετάρτη τα εισιτήρια για Πλατανιά

Από την Τετάρτη θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι του Άρη εισιτήρια για το προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά.

Από την ΠΑΕ Άρης εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούνται και οι τρόποι διάθεσης των εισιτήριων για ματς της ομάδας κόντρα στον Πλατανιά που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία θα τεθούν αύριο το πρωί (10:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή (27/10) στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1, 3 και 4, 15 ευρώ στη θύρα 2, 20 ευρώ στη θύρα 9 και 30 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (Τετάρτη, Πέμπτη 10:00-17:00, Παρασκευή 10:00-14:00 και 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-14:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x