Stoiximan Super League

Τίποτα προχωρημένο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Τους τόνους αναφορικά με τις μεταγραφικές αναζητήσεις της κατεβάζει η ΑΕΚ, με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την περίπτωση του Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Σε πολύ πρώιμο στάδιο βρίσκονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ εν όψει του καλοκαιριού, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται τίποτα το προχωρημένο, είτε αφορά περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο, είτε από το εξωτερικό.

Το μόνο... ουσιαστικό που έχει γίνει είναι μια συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όταν επέστρεψε ο Ισπανός τεχνικός στη θέση του προπονητή, αλλά και αυτό το ραντεβού ήταν στο πλαίσιο του «προγραμματισμένου» λόγω των εξελίξεων.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται πολύ πιθανό, προπονητής και τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» να τα πουν στο επόμενο διάστημα για να τεθούν επί τάπητος οι προτεραιότητες για το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς δεν υπάρχει τίποτα το προχωρημένο ή συγκεκριμένο και απλά η περίπτωσή του εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της παρακολούθησης όλων των πολύ καλών περιπτώσεων από την Ελλάδα και τίποτα περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x