Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το +6 του Ολυμπιακού φέρνει επιθέσεις στον Κλάτενμπεργκ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Την άποψη ότι οι επιθέσεις που δέχεται, άλλοτε άμεσα άλλοτε έμμεσα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, από διαφορετικές αλλά συγκεκριμένες κατευθύνσεις προέρχονται από τη βαθμολογική διαφορά των έξι βαθμών που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ της ομάδας υπενθύμισε ότι αν η ΑΕΚ κέρδιζε το ντέρμπι, οι δύο ομάδες θα ήταν τώρα ισόβαθμες στην πρώτη θέση. «Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε το +6, τώρα δεν θα βλέπαμε ούτε τα μισά από όλα αυτά που γίνονται κατά του Κλάτενμπεργκ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.




Κατά τα άλλα, εξέφρασε την απορία πώς είναι δυνατόν η ελληνική αστυνομία, ενώ γνώριζε εδώ και μήνες την άφιξη του πάπα και την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, να έρχεται μόλις τρεις μέρες πριν από την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και να λέει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για δύο παιχνίδια.

Τέλος, είπε για τα παιδιά της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού ότι είναι μία ευκαιρία το Κόπα Άφρικα, αφού αρκετά από αυτά θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα τον Γενάρη και υπενθύμισε αυτό που είχε τονίσει από χθες, ότι δεν υπάρχει τίποτα με τον Μπιόρκαν που θα συνεχίσει στην Χέρτα Βερολίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x