Stoiximan Super League

Το CAS, τα βαρίδια και οι μεταγραφικές προτεραιότητες

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη έτοιμο έναν μεταγραφικό… μπούσουλα που θα τον ενεργοποιήσουν όμως με μια βασική προϋπόθεση.

Η νέα παράταση που έδωσε το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι δημιουργεί νέα δεδομένα και λύνει νωρίς- νωρίς τα χέρια του Άρη όσον αφορά την μεταγραφική του ενίσχυση στην εμβόλιμη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, καθώς όποια απόφαση και αν εκδοθεί θα έχει ισχύ από την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη έτοιμο έναν μεταγραφικό… μπούσουλα που θα τον ενεργοποιήσουν όμως με μια βασική προϋπόθεση. Να απαλλαγεί το club από κάποια βαρίδια στο ρόστερ που καταλαμβάνουν αφενός χώρο αλλά και χρήμα στο μπάτζετ.
Λίγο- πολύ αυτά είναι γνωστά.

Τα δυο εδώ και καιρό. Πρόκειται για τους Κώστα Μήτρογλου και Λέριν Ντουάρτε που ουσιαστικά δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να λύσουν τα συμβόλαιά τους που εισέρχονται τον Γενάρη στο τελευταίο εξάμηνο της ισχύος τους. Στην ίδια πάνω-κάτω κατηγορία έχει μπει τον τελευταίο μήνα και ο Ιζέτ Χαϊροβιτς που είναι μονίμως εκτός πλάνων.

Ήδη ο εκπρόσωπός του έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται ώστε να βρει ομάδα, είτε να φύγει ως ελεύθερος είτε με την μορφή του δανεισμού μιας και έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο. Στην κατηγορία των αποχωρήσεων ενδέχεται να μπουν και κάποιοι ακόμη που μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους, ανάλογα με τους παίκτες που θα έρθουν.

Σε κάποιες πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο έχουν δοθεί δυο προτεραιότητες. Στην απόκτηση φορ με δεδομένο ότι ο Καμαρά θα απουσιάσει σε ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων της ομάδας τον Ιανουάριο και ενός κεντρικού αμυντικού με τα χαρακτηριστικά των Φαμπιάνο-Μπράμπετς.

Από εκεί και πέρα και ανάλογα με τις αποχωρήσεις, ενδέχεται να γίνει κίνηση για έναν winger (βλέπε περίπτωση Σίλβα) ή και έναν επιτελικό μέσο, θέση η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Φακούντο Μπερτόγλιο. Όπως και να έχει όλα αυτά τα θέματα θα… τρέξουν από τις 23 του μήνα και τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x