Stoiximan Super League

Το «αντίο» του Λημνιού στην Κολωνία: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου»

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτησε την Κολωνία, ενώ μίλησε και για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση επί... εποχής Φατίχ Τερίμ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής (29/12) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού για τα επόμενα 3,5 χρόνια!

Ο 25χρονος εξτρέμ θα φτάσει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Τούρκου τεχνικού, γνωρίζοντας παράλληλα και τους νέους του συμπαίκτες.

Ανακοίνωση για τη μεταγραφή έβγαλε και η Κολωνία, η οποία και αποχαιρέτησε τον Έλληνα άσο, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στον σύλλογο τα τελευταία τρία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Λημνιός έστειλε το δικό του «αντίο» στην γερμανική ομάδα, μιλώντας παράλληλα για πρώτη φορά και για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορώ να παίξω στην ομάδα μου και να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω να τα καταφέρει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλους τους εμπλεκομένους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω να τα πάει καλά η Κολωνία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να παραμείνει στην Bundesliga», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x