Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει τώρα για τον ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλους στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το αποτέλεσμα είναι το πρώτο που έχει σημασία, γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο για να αποκτήσει ψυχολογία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε γενικές γραμμές, κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από τη διάθεση και το τελικό αποτέλεσμα, και να δούμε με τον Ατρόμητο αν θα επιβεβαιωθούν όλα αυτά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα νικηφόρο σερί, ένα σερί που δεν δέχεται γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρώτα είναι το αγωνιστικό και μετά η βαθμολογία ενόψει των μεγάλων αγώνων που έρχονται».

Στη συνέχεια, έκανε ειδική αναφορά στην εμφάνιση του Κωσταντέλια: «Χθες ήταν πολύ καλός ως ποιότητα και επαφές με την μπάλα, είχε τρομερή διάθεση και πάρα πολλά χιλιόμετρα με την μπάλα και χωρίς. Εξαιρετικός και πάλι, παρότι και εκείνος έχασε φάσεις, τα τελειώματα δεν ήταν τόσο καλά. Του λείπει το γκολ, όμως αυτό ξεπερνιέται από τη συνολική του παρουσία».

Ακούστε τι είπε ακόμα για τον Αουγκούστο, τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί και τις απουσίες του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x