Stoiximan Super League

Το αθηναϊκό ντέρμπι και οι «μάχες» για την κορυφή

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκό και ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πρώτα από όλα έχουν το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, με την «Ένωση» να ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι σε «μεγάλο» αντίπαλο και τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Νωρίτερα, στις 17:15 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή και οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πλασαριστούν στην εξάδα.

Λίγη ώρα αργότερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο οποίος θα παίξει με αρκετές απουσίες στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παραμείνουν τουλάχιστον σε… απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις από τους παίκτες του.

Στις 15:00, ο Άρης φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη και στόχος του είναι να τελειώνει από σήμερα την υπόθεση «πλέι οφ», ενώ έχει μπροστά του τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής



Η επόμενη (24η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x