Stoiximan Super League

Το «be active» του Κάναντι και οι απαιτήσεις για την πρεμιέρα

Έτοιμος ο Ατρόμητος για τη δεύτερη θητεία του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο του, με τους Περιστεριώτες να έχουν στο μυαλό τους μόνο το ματς με τον Βόλο.

Θα επιθυμούσε ο Νταμίρ Κάναντι η επιστροφή του στο Περιστέρι, έπειτα από περίπου έναν χρόνο απουσίας, να συνοδευόταν από την παρουσία κόσμου στο γήπεδο, αλλά όλοι έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στην Κυριακή στις 18:30 τον Βόλο στην πρεμιέρα του στη Super League, σε ένα ματς που σηματοδοτεί και τη δεύτερη θητεία του Αυστριακού τεχνικού στον πάγκο.

Τι θέλει να δει ο έμπειρος προπονητής, με δεδομένο ότι η ομάδα του δεν είναι δυνατόν να βρεθεί στο 100% από το πρώτο επίσημο ματς;

Αυτό που φωνάζει σε κάθε προπόνηση και σε κάθε φιλικό μέχρι τώρα: «Be active! Be active!», ακούγεται συνεχώς από το στόμα του (ειδικότερα τώρα που στα γήπεδα επικρατεί ησυχία), θέλοντας να δώσει το στίγμα στους ποδοσφαιριστές του για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν στο γήπεδο. Απαγορεύεται διά ροπάλου ποδοσφαιριστές να περπατούν ή να περιφέρονται άσκοπα, απαγορεύεται η αδιαφορία στο τακτικό πλάνο, απαγορεύεται η νωχελικότητα κάθε είδους.

Άρα, ανεξάρτητα από την απόδοση που θα έχουν οι παίκτες του στο γήπεδο, ο Νταμίρ Κάναντι περιμένει να δει ένα σύνολο που δεν θα αφήσει ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο τον Βόλο να πάρει… ανάσα, θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ και μεγάλη ενέργεια στην επίθεση. Αυτό θεωρεί ότι θα είναι το «κλειδί» σε μία εποχή που οι αυτοματισμοί δεν είναι δυνατόν να βγουν στον απόλυτο βαθμό.

Όσο για το πλάνο, δύσκολα θα προκύψουν εκπλήξεις, καθώς επιλογή θα είναι ή το 3-4-2-1 ή το 3-4-1-2 (3-5-2 αλλιώς), με τα ερωτηματικά για τη σύνθεση να αφορούν κυρίως τη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί δηλαδή που υπάρχουν αρκετές λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x