Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Το καλύτερο θα ήταν να παραχωρηθεί ο Μαντσίνι από τον Άρη»

Ακούστε τα νέα του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη, μετά το 0-4 στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ντανιέλ Μαντσίνι μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα αγκαθάκι, επειδή μιλάμε για έναν παίκτη που ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για τον Άρη. Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μία κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών για κάποιες οφειλές από την περσινή σεζόν που υπήρξαν στο πρόσωπό του, που ο ίδιος γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση και ενημέρωσε πως έκανε την ειδοποίηση στην ΠΑΕ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όλο αυτό δεν χτύπησε πολύ καλά στον Άρη, στον οποίο εκτιμούν πως πρόκειται για μία unfair κίνηση και ήταν λίγο άκομψος ο τρόπος που το έκανε με τον δικηγόρο του από την Αργεντινή. Αυτό οδήγησε την διοίκηση στην απόφαση να τον θέσουν εκτός ομάδας και από σήμερα το πρωί προπονείται μόνος του, όπως συμβαίνει και με τον Χαΐροβιτς και του κόπηκε η άδεια που έχουν οι υπόλοιποι παίκτες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Είναι άσχημη η κατάσταση για έναν παίκτη που έχει προσφέρει στον Άρη και βοηθήθηκε και ο παίκτης που αναδείχθηκε από τον Άρη. Πριν από ένα διάστημα υπήρχε ενημέρωση από την ΠΑΕ για την επέκταση του συμβολαίου του που έληγε το 2024 κατά ένα χρόνο και να πάρει μία αύξηση που αξίζει με όσα έδειξε στο γήπεδο. Ο ίδιος υποστηρίζει πως όλο αυτό προφορικό και δεν ισχύει το συγκεκριμένο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση, το πιο πιθανό σενάριο στα δικά μου μάτια μοιάζει να παραχωρηθεί ο παίκτης που και ο ίδιος θα ήθελε κάτι τέτοιο και ο Άρης να πάρει ένα σημαντικό ποσό με βάση της αξία του παίκτη. Κάποια στιγμή οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε αυτή την κατεύθυνση…».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x