Stoiximan Super League

Το… καμπανάκι και το ερωτηματικό

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στον Πλατανιά, αλλά έδωσε δικαιώματα αμυντικά και χτύπησε… καμπανάκι ενόψει Μπάγερν. Μια θέση στα χαφ «παίζεται» για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς.

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός μέχρι να «καθαρίσει» το ματς με τον Πλατανιά (3-1), όμως όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, εμφάνισε σημάδια χαλάρωσης στο τέλος και επέτρεψε αρκετές τελικές προς την εστία του.

«Είναι κάτι που ήταν αναπόφευκτο αλλά δεν θα έπρεπε να συμβεί», τόνισε ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζοντας πως ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου της Μπάγερν Μονάχου μπορεί να ‘χει καταστροφικές συνέπειες.

Άπαντες πλέον μετά το 3Χ3 στο πρωτάθλημα συγκεντρώνονται στην πρεμιέρα του Champions League και για τον Πορτογάλο τεχνικό το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με τα χαφ. Ο Μιλιβόγεβιτς που αγωνίστηκε χτες «κουβαλάει» τιμωρία από την περασμένη σεζόν κι έτσι πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο Κασάμι που είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί στο πλάι του Καμπιάσο δεν ήταν καν στην αποστολή. Χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει την συμμετοχή του. Οι υπάρχουσες επιλογές πάντως είναι περιορισμένες με τον Μπουχαλάκη να παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος και τον Μανιάτη να μην έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x