Stoiximan Super League

«Το μέλλον σου είναι εδώ»

Αποφασισμένος να καλέσει τον Γιάννη Αναστασίου για αναπροσαρμογή συμβολαίου είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ύστερα από την απόφαση του Έλληνα τεχνικού του «τριφυλλιού» να απαντήσει αρνητικά στη Γκενκ.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες από το Βέλγιο που ήθελαν τον Γιάννη Αναστασίου να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Γκενκ.

Όπως έγινε γνωστός, ο βελγικός σύλλογος πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές στον Έλληνα τεχνικό από εκείνες που έχει να λαμβάνειν στο «τριφύλλι».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 42χρονος προπονητής απάντησε αρνητικά, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε χωρίς να χρονοτριβήσει τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να μην μάθουν από τρίτους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Μου έκανε πρόταση η Γκενκ, αλλά δεν τη συζήτησα καν, διότι τους είπα ότι έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το μυαλό μου είναι εδώ και στα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Μίντιλαντ», τόνισε ο Αναστασίου στους δύο άνδρες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι «το μέλλον σου είναι εδώ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και για σένα και για την ομάδα να έχεις πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά φυσικά δεν περνάει από το μυαλό μου και από μυαλό κανενός στο κλαμπ, ότι μπορεί να μη συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, πρόθεση του κ. Αλαφούζου είναι να καλέσει μέχρι τον Δεκέμβριο τον Έλληνα προπονητή για αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και στα μπόνους στόχων. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2016, αλλά μπορεί να συζητηθεί και επέκτασή του.

Από εκεί και πέρα, πριν από την προπόνηση ο Αναστασίου μίλησε και στους παίκτες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας ότι «είχα μια πρόταση από την Γκενκ, αλλά δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολούθουν».

Στη συνέχεια, τους έδειξε στο βίντεο φάσεις από αγώνες της Μίντιλαντ και τους είπε: «Είναι μία ομάδα, που μοιάζει πολύ στη Σταντάρ. Εχει πολύ καλούς παίκτες στα χαφ και στην επίθεση, αλλά και με αδυναμίες στην άμυνα. Είναι δυνατοί στα στημένα και έχουν πετύχει αρκετά γκολ. Παίζουν πειθαρχημένα, τρέχουν πολύ. Θέλουν μεγάλη προσοχή οι ακραίοι τους, πρέπει να εγκλωβίσουμε τους κεντρικούς τους χαφ να μη μοιράζουν την μπάλα μπροστά και να πιέσουμε ψηλά την άμυνά τους, γιατί έχει αδυναμίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x